Använd din dator ergonomiskt med ett laptopbord

Dagens datorer och digitala teknik erbjuder fantastiska möjligheter som för bara några decennier sedan var otänkbart. Ett bevis på framgången är alla timmar som människor spenderar framför datorer, surfplattor och mobiltelefoner. I genomsnitt spenderar svenskar 25 timmar i veckan framför skärmen. Även om datorer är fantastiska kan alla dessa timmar som du sitter stilla innebär vissa hälsoproblem, som till exempel ont i handleder och nacke. Om du även har ett stillasittande kontorsarbete ökar riskerna ytterligare och kan leda till fetma, högt blodtryck och ryggproblem.

Köp ett ergonomiskt laptopbord hos eStore

 

Vad du behöver för att kunna använda din dator bekvämt utan besvär är ett justerbart laptopbord från eStore. Listan på fördelar med att använda ett justerbart laptopbord är många och några exempel är:

  • Bränner mer kalorier – Att stå upp istället för att sitta bränner cirka 15 procent mer kalorier per timme. Även om det inte låter mycket kommer det att på sikt ackumulera och bli tusentals kalorier på några veckor.
  • Minskar ryggont – Ryggont är vanligt bland kontorsarbetare och är kopplat till stress. Studier visar att ett stående laptopbord kan minska smärta i ryggen med över 50 procent.
  • Ökar produktiviteten – Med ett justerbart laptopbord kommer du att känna dig mindre trött och öka din produktivitet markant.

Ett laptopbord ger dig en perfekt kroppsposition eftersom du kan anpassa höjden efter var du sitter eller din längd. Föga förvånande har ergonomiska laptopbord blivit populära de senaste åren eftersom det så enkelt löser problemet. Du kan välja att höja bordet när du vill stå upp och sänka det till en lagom höjd när du vill sitta bekvämt. Den goda nyheten är att du enkelt kan skaffa ett laptopbord och ha det hos dig inom en till tre dagar. På eStore har du många laptopbord att välja mellan och en bra modell är Tatkraft, Cheer – Laptopbord med Hjul. Detta är ett högkvalitativt och lättviktigt laptopbord av stål i vit färg som låter dig arbeta var du vill. Bordsskivan är på 60 x 40 centimeter och du kan ställa in en höjd på mellan 52 och 84 centimeter. Gör en investering för din hälsa och lägg en beställning redan idag!