5# anledningar att köpa begagnad MacBook Pro

Vill du använda Apple, men känner att det kostar för mycket? Då ska du satsa på att köpa begagnade datorer, mobiler och surfplattor. Du sparar både pengar och är klimatsmart.

1# Köp begagnad MacBook och spara tusenlappar

Först och främst så kommer du att spara tusenlappar genom att köpa en begagnad dator. Du får Apples alla fördelar, utan att betala hela priset. Du behöver en ny dator och vill köpa en riktigt bra laptop, samtidigt som du inte vill betala för mycket. I långa loppet är det ju personer som vårdar sin ekonomi och köper begagnade saker som faktiskt får pengar över. Då köper du enkelt din MacBook Pro 13 hos Mresell, som också har iPhone, iMac, iPad, iTv och alla andra Apple-produkter som du behöver. Din dator har fått en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker, så du kan vara trygg i att allt fungerar som det ska. Förutom också 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp och gratis retur.

2# Du är klimatsmart

Att köpa begagnat är att leva klimatsmart. Du behöver en dator, samtidigt som du också vet att tillverkning och frakt tär på klimatet. Genom att köpa begagnad teknik kan du handla ”nytt” med gott samvete. Det är mycket bättre för klimatet om vi använder prylar som redan är producerade och fraktade till Sverige, än att vi köper nytt.

3# Du får råd med Appleprodukter

Har du väl börjat med Apple, så vill du ju gärna fortsätta. Problemet är ju som sagt priset. Men genom att köpa en begagnad MacBook Pro, iPhone och iPad, så får du råd att använda Apple oavsett din ekonomiska situation.

4# Du kan köpa flera skärmar och datorer

De flesta personer har en dator. Men om du testat att ha flera datorer, skärmar eller en iPad som hjälpmedel, så kommer du vilja fortsätta med det. Det är skönt att skriva mejlet på en skärm, samtidigt som du enkelt kollar upp något på Youtube på en annan device – samtidigt. En mycket god anledning att köpa begagnat, då du kommer få råd med så mycket mer.

5# Den integrerade Mac-familjen

Bland det bästa med Mac är ju att alla Apples produkter samarbetar och är integrerade. Du tar ett kort med din iPhone, och har omgående kortet på både din MacBook och iPad. Det underlättar både på fritiden och i arbetslivet.